Resa i östra Småland den 18 augusti

Resa i östra Småland den 18 augusti

ABODA KLINT

Resa i östra Småland. Bussen avgår från Ekebovägen Kungsmadskolan kl 07.00
Vi besöker först Else-Britt Andersson strax innan Åseda där vi också passar på att fika. Sedan vidare till Johanna Hjärtfors norr om Åseda. Johanna var med i Allt Om Trädgård nr.3 2018. Sedan tar oss bussen upp till Aboda Klint http://www.abodaklint.com/ för Sommarbufé.
Mätta och förhoppningsvis belåtna åker vi vidare till Ruda där vi besöker en Japansk trädgård. Hemfärden går via Kosta till Lundens växthus i Ormeshaga/Hovmantorp, där det är lätt att göra av med pengar. 
I resans pris ingår bussresa, lunch, förfriskningar och inträde till trädgårdarna.Ta med eget förmiddagsfika!
Pris 600 kr.
Det blev en lyckad resa med besök i tre olika trädgårdar och en mycket välsmakande sommarbuffé uppe på Aboda Klint. I Ormeshaga fyllde vi bussens bagage med växter och plastbackar. Tror alla var nöjda när vi var tillbaka i Växjö! Styrelsen skickar ett stort tack till alla resenärer och till Hjalmarssons buss! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.02 | 19:23

De kommer så fort jag har fåt underlaget av styrelsen. Jag har cancer och har inte varit så aktiv med det. På måndag hoppas jag få till det. Ninni

...
03.02 | 20:45

Hej!
Jag hittar inte aktiviteterna för 2018.

Hälsning Margareta

...
10.02 | 23:21

Hej!
Det är inte vi som anordnar resan till Berlin utan Länsförbundet. Därför är den inte med i vårt programblad. Fanns inget utrymme kvarför annat.
Ninnie

...
10.02 | 22:34

Hej o tack för årets programblad! Många spännande aktiviteter! Undrar över resan till Berlin i maj, finns med på hemsidan, men inte i programbladet?

...
Du gillar den här sidan